Ervaar Segway's nieuwe e-Skates

Segway Drift W1 - Binnenkort verkrijgbaar

Oneindig veel plezier en oneindig veel mogelijkheden

Na rolschaatsen, inline skates en andere leuke mobiliteitsproducten in het verleden, is de Segway Drift W1 een nieuwe, trendy manier om te bewegen en plezier te hebben op een manier die je nog nooit hebt ervaren. Durf op te vallen met e-Skates die stijlvol, cool en leuk zijn om onder de knie te krijgen. Flaneren, draaien, dansen of trucjes doen - hoe je de Segway Drift W1 gebruikt bepaal je zelf, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Stabiele zelfbalancerende technologie maakt het mogelijk moeiteloos en stijlvol te bewegen. De Segway Drift W1 is lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen in een tas of in je hand. De uniek ontworpen en moderne Segway Drift W1 is gemaakt van hoogwaardige materialen. De wielen zijn speciaal ontworpen om de stabiliteit en stuurmogelijkheden te verbeteren en in combinatie met slipweerstand op de pads, is het product gemaakt voor maximaal comfort en plezier.

miniSeries Segway mini-serie

location icon

BINNENKORT VERKRIJGBAAR

Segway miniLITE

Ga eropuit met jouw zelfbalancerende Segway miniLITE! Ontmoet Segway-rijders bij jou in de buurt door gebruik te maken van de Ninebot by Segway App. Neem deel aan de competitie, bekijk het klassement en leer hoe je jezelf kunt verbeteren. Het kniebesturingssysteem van de miniLITE zorgt ervoor dat je gemakkelijk en precies kunt manoevreren. 

Snelheid 16 km/h
Snelheid 16 km/h
Met de Segway miniLITE bereik je snelheden tot 16 km/u. De Ninebot by Segway App helpt je om je miniLITE snel onder de knie te krijgen.
Gewicht 12.5 kg
Gewicht 12.5 kg
De kniebesturing van de Segway miniLITE dient ook als handvat, waardoor de miniLITE makkelijk is op te tillen.

Segway miniPLUS

De exclusieve high-tech Segway miniPLUS is ontworpen voor maximumale functionaliteit. Met deze kom je ver, zelfs wanneer je er niet op rijdt. Neem de afstandsbediening uit het ingebouwde opbergcompartiment, zet de Follow Mode aan en laat je voertuig je onafhankelijk volgen. Het is bijna alsog je je eigen persoonlijke robot hebt!

Snelheid 20 km/h
Snelheid 20 km/h
De zelfbalancerende Segway miniPLUS kan snelheden behalen tot 20 km/u en is voorzien van premium technologie voor nog meer stabiliteit.
Batterijbescherming IPX6
Batterijbescherming IPX6
De Segway miniPLUS heeft IPX6-bescherming voor de batterij, waardoor je er veilig mee kunt rijden in alle weersomstandigheden.

KickScooter Ninebot by Segway KickScooter Serie

location icon

BINNENKORT VERKRIJGBAAR

Ninebot by Segway KickScooter-serie

De nieuwe Ninebot by Segway KickScooter-serie is een hoogwaardig assortiment elektrische steps. Het lichtgewicht frame van luchtvaartkwaliteit aluminiumlegering kan met één simpele beweging worden ingeklapt en de vele ingebouwde, verborgen functies maken het design uniek in zijn eenvoud. Zet je af en ga moeiteloos op weg.
 

Makkelijk op te bergen
Makkelijk op te bergen
Dankzij het 'one-push'-vouwsysteem kunnen alle Ninebot by Segway KickScooters eenvoudig worden in- en uitgeklapt, en makkelijk worden opgeborgen.
 
Verlengbare reisafstand
Verlengbare reisafstand
Een optionele tweede high-power lithium batterij kan de af te leggen reisafstand verlengen naar maximaal 45 km. Gebruik de cruisecontrolfunctie voor nog meer comfort onderweg.

MiniPro Ninebot by Segway miniPRO

location icon

Erbij zijn, daar gaat het om

Ninebot by Segway miniPRO

Zoek het avontuur op, bezoek plaatsen waarvan je niet had gedacht dat ze binnen je bereik waren. Ontdek de voordelen van miniPRO’s kniebesturing en blijf jezelf verbeteren.

25km bereik
25km bereik
Wees avontuurlijk en haal meer uit het leven. Met 25km aan snelheid en plezier bereik je plaatsen waar je voorheen niet kon komen.
Waterbestendig
Waterbestendig
Waar je ook gaat – met de IP54 bescherming is je miniPRO vormgegeven om regen, modder en ieder weertype te doorstaan.

Ninebot Ninebot by Segway ONE S2

location icon

Master it

Ninebot by Segway ONE S2

De ONE S2 is niet zomaar een vervoersmiddel – het is iets heel anders dan een gewoon hoverboard. Ga voor extreme sports en bespeel het asfalt op hoge snelheid. Neem het op tegen de concurrentie.

Snelheid 24 km/u
Snelheid 24 km/u
Verbeter je vaardigheden en verleg je grenzen. De enige die de rit nog beter kan maken ben jezelf.
30km bereik
30km bereik
Wees avontuurlijk en haal meer uit het leven. Met 30km aan snelheid en plezier bereik je plaatsen waar je voorheen niet kon komen.

Segway x2 SE Segway x2 SE

location icon

Ga tot het uiterste

Segway i2 SE & Segway x2 SE

De Segway x2 SE is meester op alle terreinen. Hij brengt je naar de plaatsen waar je moet zijn, veilig en snel. Of ga voor de i2 SE en neem alles wat je nodig hebt tijdens het werk met je mee. Voor zakelijk gebruik, of voor de ruigere klussen; met de vele accessoires heb je alles bij de hand.

Snelheid 20 km/u
Snelheid 20 km/u
Reis comfortabel op hoge snelheid en ga waar je zijn moet, zowel binnen als buiten.
Duurzaam
Duurzaam
De solide i2 en x2 duurzaam gebouwd. Bovendien zul je niet voor onverwachte verrassingen komen te staan met twee batterijen die zorgen voor een langere batterijduur en extra veiligheid.

Segway Robot

Ontdek samen nieuw terrein

Project Segway Robot is een samenwerking tussen Segway Robotics, Intel en Xiaomi. De hardware expansion bay, SDK en applicaties geven ontwikkelaars en organisaties onbegrensde mogelijkheden om de Segway Robot te personaliseren.